Тродат Јастучиња За Класични Рачни Печати

Опис

Бои: Сина, Виолетова, Црна, Црвена и Зелена.

Модели:
9051 – димензии 90×50мм
9052 – димензии 110×70мм
9053 – димензии 160×90мм
Нотарско јастуче – Екстра големо – димензии 310×180мм

Слични производи

  • Тродат Јастучиња