Тродат Резервни Јастучиња за Тродат Автоматски Печати

Опис

Тродат резервни јастучиња за сите модели на Автоматски Печати од програмата на Тродат.

Бои: Сина, Виолетова, Црна, Црвена, Зеленa и Безбојно.

Замената на резервните јастучиња за Автоматските печати е едноставно, на начин како што е прикажан на втората слика.

Слични производи