Тродат Правоаголни Печати со дата и текст

Опис

5430 – димензија 41×24мм
5440 – димензија 49×28мм
5460 – димензија 56×33мм
5470 – димензија 60×40мм
5480 – димензија 68×47мм
54110 – димензија 85×55мм

Слични производи