Тродат Правоаголен Печат – Модел 4912

Опис

Тродат Правоаголен Печат

Димензија 47×18мм

Trodat Printy Line се достапни во различни форми и големини: округли, правоаголни, четвртасти, овални и сл.

Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Тродат мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати.

Автоматски Печати

Слични производи

  • Тродат Правоаголен Печат