Тродат Округол Печат – Модел 4638

Опис

Тродат Округол Печат

Димензија 38мм

Trodat Printy Line се достапни во различни форми и големини: округли, правоаголни, четвртасти, овални и сл.

Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Тродат мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати.

Автоматски Печати

Слични производи

  • Тродат Округол Печат