Тродат мастила

Опис

Мастилото за печати Тродат е на водена база, така што со помалку додавање мастило перничето е подолготрајно. Печатите се со чист и квалитетен отисок.

Мастилото е достапно во сина, виолетова, црвена, црна и зелена боја.

Слични производи

  • Тродат Мастила