Тродат Правоаголен Печат – Модел 4917

Опис

5200 – димензија 41×24мм
5203 – димензија 49×28мм
5204 – димензија 41×24мм
5205 – димензија 68×24мм
5206 – димензија 68×47мм
5207 – димензија 56×33мм
5208 – димензија 68×47мм
5211 – димензија 85×55мм
5212 – димензија 116×70мм

Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Тродат мастило, со што се продолжува рокот на користење на Професионалните печати.

Слични производи