Тродат Австрија е светски лидер со својата програма за автоматски печати. Со прекрасен дизајн, направен по желба на потрошувачот, одличен отисок. Trodat Printy Line се достапни во различни форми и големини: округли, правоаголни, четвртасти, овални и сл. Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Тродат мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати. Тродат Печат Гравер ги изработува печатите со ласерска технологија на гума што овозможува беспрекорна прецизност, одличен отисок и врвен квалитет на Автоматските Тродат Печати.