Единствен официјален застапник на Тродат печати во Македонија
Контакт: +389 75 466 466 / +389 2 311 7216

Погледни производи

За нас

Trodat потекнува од Австрија, но одамна ги премина државните граници. Денес Trodat Group опфаќа повеќе од триесетина меѓународни филијали со повеќе од илјада вработени низ целиот свет. Вкупниот обрт на Trodat Group во светски рамки во 2012 година изнесуваше 145,7 милиони евра.

Веќе со децении Trodat упорно се шири и денес е водечка компанија на светскиот пазар за автоматски печати со вградено перниче и е доминантен во областа на гравирањето, маркирањето и режењето со ласери преку Trotec.

Со својот асортиман од производи и преку своите филијали Trodat нуди сè во врска со печатите. Деловните партнери и клиенти низ целиот свет со години се одушевуваат од неговата филозофија на додадена вредност.

Прочитај повеќе

Контактирај не

Булевар Крсте Петков Мисирков, Скопје 1000, Македонија

+389 75 466 466 / +389 2 311 7216

НАРАЧАЈ ПЕЧАТИ